Huomasin, miten naapuriblogissa jälleen kerran joku kaupunginhallituspöydässä istuva julkianonyymi vihjailee toimistani Teräsjää Oy:n suhteen. No, jos se on ainoa asia, jota rummuttaa "negatiivisena" niin suistaanpa nyt sekin raiteiltaan. Toivottavasti tämä hallituspöydässä istuva nimetön arkajalka keksii sitten uuden lorun, jota hokea.

Telakkakiinteistöt (tai mikä sen nimi nyt nykyään onkaan) ja Teräsjääsalaisuus meni näin:

Kun Telakkakiinteistöt Oy:n hallituksen jäsen, entinen kj:mme K.Koski kertoi kaupunginhallituksessa käynnissä olevasta Kiinteistö Oy Teräsjään perustamisesta, hän halusi saada epävirallisesti kaupunginhallituksen jäsenten kannan siihen, sijoittaako silloinen Telakkakiinteistöt Oy yhtiön osakkeisiin (muistaakseni) 3500 euroa ja saisi näin parinkymmenen prosentin omistusosuuden yhtiöstä.
Kysyin, onko se AINOA RAHALLINEN PANOSTUS ko. yhtiöltä nyt ja tulevaisuudessa. Vastaus oli "Kyllä". Sen pohjalta nostin käteni sijoituksen puolesta.

Mikäli silloinen kj. K.Koski Telakkakiinteistöt Oyn jäsenenä (liekö ollut puheenjohtajakin vielä) on tehnyt päätöksensä osakkeiden ostosta Telakkakiinteistöt Oy:lle tämän kädennostoni perusteella, en voi kuin ihmetellä, miksi monet muut kädennostoni äänestyksissä ovat olleet merkityksettömiä hänen päätöksenteolleen.

kaiken lisäksi muistaakseni (eli tältä osin seuraavaa ei voi pitää faktana) kädennostoäänestys meni niin, että kaupunginhallituksen enemmistö oli vastaan hankintaa, eli sen mielipide ei vaikuttanut kj:n päätökseen.

Kaupunginhallitus jäsenineen kun ei valitettavasti voi tehdä yhtään Telakkakiinteistöt Oy:n hallituksen päätöksiä. Yhtiö ei ole kaupunginhallituksen alainen millään muotoa.

Siinä se "karmiva salaisuus" kahden vuoden hallitustyöskentelyn ajalta.