Teklan rakennusmestariparodia saa jo piirteitä, jotka eivät kunnon komediaan kuulu. Valitettavasti tulevan keskiviikon kokouksen esityslistan liitteenä ovat tiedot jokaisesta yhdeksästä hakijasta. Toivottavasti joku asianosainen ymmärtää globaalisti levitettyjen tietojen merkityksen ja ehkä seurauksetkin. (Esityslistan liitteistä on  9.4. aamulla näemmä poistettu tiedot. Hyvä niin. Toivottavasti tietoja ei paljoa latailtu omille koneille ympäri maailman.)

Ja sitten, yksi ei petä odotuksia, paikallislehti nokkansa johdolla. Paikallislehti on sitoutumaton, riippumaton, paikkakuntansa etujen ajaja. Pitäisi olla.

Lähetin lehteen lyhyen kannanoton ko. rakennusmestariparodian johdosta. Sitä ei lehdessä ollut. Toivon, että olen väärässä, kun sanon, että se ei ollut lehden linjan mukainen ja siksi se ei siellä seissyt tänään. Yksi selkeä syy, siihen voisi olla se, ettei ollut tilaa "Lukijan Ääni" -sivulla, mutta se ken tahtoo katsastaa onko näin, voi vetää omat johtopäätökset avaamalla kiirastorstain aviisin. Sähkölampun vaihtokuva ON erinomaisen hyvä TÄYTTÖkuva.

Aiemmissa paikallislehden "Lukijan Ääni" -teksteissäni olen liittänyt nimeni perään blogini osoitteen. Se on poistettu lehden toimesta. Samoin on toimittu myös muiden henkilöiden kohdalla.

Uudessakaupungissa on näet ilmeisesti oltava vain yksi totuus.

On kieltämättä näin entisenä toimittajana surkuhupaisaa seurata sivusta, miten jokin tiedotusväline elää vielä nykypäivänäkin elämää ajassa Neuvostoliitto ja Pravda.

Onneksi lähetin lehden toimintakulttuurin ennakoiden saman tekstin myös muille paikallisille painotuotteille ja yllätys, yllätys, se julkaistiin lehdessä, joka ei ole edes uutisoinut koko parodiasta.

Ohessa kannanottoni:

Aluesanomat (8.4.2009)

Ja ihan vain kiinnostuneille luettavaksi H.C.Andersenin klassikkosatu samaisesta lehdestä:

Keisarin uudet vaatteet