Oikein pisti silmät ymmyrkäiseksi, kun katselin tulevan nelivuotiskauden luottamustoimipaikkoja kuntamme organisaatiossa. Kun ottaa huomioon ylikunnalliset ja varamiespaikat, on puolueilla ja ryhmittymillä pähkinää purtavaksi kun joka penkille haetaan lämmittäjää.

Ja mitä aiempiin kommentointteihin tulee, niin ihan samaa mieltä en ole, etteikö tämänhetkinen istuva valtuusto olisi saanut mitään aikaan, sehän lisäsi luottamustoimipaikkoja entisestään tulevalle valtuustokaudelle. Näin sitä rakenteellisestikin saatiin sentään jotain aikaan. Paikkamäärien lisäämisessä punaisena lankana oli "demokratian lisääntyminen".

Voi vain kysyä, miksi paikkoja täytyi lisätä, kun kuluneellakin valtuustokaudella on ollut ongelmia sen suhteen, että lautakunnan kokous olisi päätösvaltainen, kun jäseniä ei saavu paikalle, edes varajäseniä... Jos oli puolueiden vaikea saada listoilleen ehdokkaita, niin mielenkiintoista on nähdä, miten lautakuntapaikkoihin on tunkua... Niin kummaa on länsimainen demokratia paikallistasolla.