Muiden blogeissa on kommentoitu viime valtuuston Perussuomalaisten ryhmäpuheenvuoroa, jonka ryhmän puheenjohtaja Ari "Apa" Lehtonen heitti kylmiltään ja ilmaisi tyytyväisyytensä 2% juustohöylään. Puheenvuoro oli puheenjohtajamme näkemys. Ja mielestäni täydellisen hanurista.

Mikään salaisuus ei ole se, että neljän hengen valtuustoryhmämme kokouksiin on osallisunut vain 2 valtuutettua ja kaikki 4 varavaltuutettua. Poissaolollaan ovat loistaneet joka kerta valtuutetut Nummi ja Lehtonen.

Kuukausien kuluttua vaaleista en voi kuin todeta, että vaalien alla ainoat todelliset "Perussuomalaiset" ovat yhtä passiivisia politiikassa valtuustotasolla kuin ennen syksyn kunnallisvaalejakin. Liekö sitten ollutkin alun alkaen kyse puolueesta NP (Nukkuvien Puolue).

No, jokainen tyylillään. Kai se on hianoo kekkaloida puku päällä pitkin valtuustosalia ku kamera kuvaa. Syy se on sekin politikoida. Täytyypä oikein jäädä odottelemaan nuorimman persuvaltuutetun sloganin toteutumista "Piikkinä päättäjien lihassa." No, piikki voi olla missä tahansa :D

•••••

Maanantain hallituksessa oli joku hankekoordinaatori esittelemässä KOKO-hanketta ja koko hanke oli varsin hepreaa tavalliselle sukankuluttaja-yrittäjä-kyläpoliitikolle. Ei siinä oikein muuta mieleen tullut kuin se, että Suomi on virkamiesten luvattu maa (Suomen virkamiesmäärällä pystyisi hallinnoimaan 20 miljoonaista kansaa) ja heille täytyy keksimällä keksiä töitä, jotta saadaan verorahoilla palkkaa maksaa. Tähän hankkeeseen osallistuminen maksaa muutaman kymmenen tuhatta euroa vuodessa. Kai se sitten on sen arvoista... 

Kunhan joku hanke-esittelijä hallitukseen tullessaan vielä jonain päivänä ymmärtäisi jättää kaaviot ja itsemurhan partaalle ajavat kuivat kalvot kotiin. Siis juuri ne, missä on paljon yleviä sanoja ja kauniita ajatuksia. 

Ruokapalvelupäällikkö päätettiin äänin 9-2 palkata. Esitin, ettei ruokapalvelupäällikköä palkata ennen kuin koko organisaatiota olisi tarkasteltu kriittisen suurennuslasin alla. Maikola (ps) kannatti, joten asiasta jouduttiin äänestämään.

On se merkillistä kun jatkuvasti puhutaan ja puhutaan rakennemuutoksista kuntaorganisaatiossa, mutta ei kuitenkaan olla valmiita varsinaiseen työhön.

Eli turpiin tuli taas. Mutta karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet.