Kuulin tänään, että kaupunginhallituksen puheenjohtajisto (Haapavuori, Nevavuori, Wala) olisi kokoontunut perjantaina palaveriin erottaakseen bloginpitäjän lautakuntien hallituksen edustajan paikalta. Kun ilmeisesti hallituspaikkaani eivät ole onnistuneet skippaamaan.

Ilmeisemmin syynä on kuuluminen "huonosti käyttäytyviin miehiin". Tosin erikoista asiassa on se, mikäli jollain ilveellä tällainen skenaario toteutuu, etten ole saanut yhtään varoitusta puheenjohtajistolta niin kutsutusta huonosta käytöksestä lautakunnissa.

Eli aseisiin etsitään nyt ilmeisesti isoja patruunoita.

En ole perillä koko aiheen juridisista puolista, joten sen kummemmin en asiaa vielä ole pohtinut. Toivon, että moisen "kuuleminen" on pelkkää huhua, sillä asiasta ei puheenjohtajisto ole ainakaan vielä minulle sanallakaan vihjaissut.

Mikä toisaalta ei vallitsevassa hallintokulttuurissamme ole lainkaan outoa.

Olisihan se ollut kohtuullista istua itse "syytetyn" penkillä, sillä sitä penkkiä en väistele tässä asiassa. 

Hohhoijaa...

Lisäys 08.03. klo 19.40:

Sain asiasta vahvistuksen, kyllä. Näin on, eli kenttätuomioistuin on kokoontunut, eikä liene vaikea arvata asioita seuraavien, ketkä ovat kenttätuomioistuimen kokoonkerääjät. Ilmeisesti nyt kartoitetaan, kuinka moni "lautamiehistä" eli hallituksen jäsenistä tulee asettumaan erottamisen kannalle, ennen kuin asia tuodaan päätettäväksi, jos tuodaan. Ainakaan siinä tapauksessa ei tuoda, jos enemmistö on vastaan sitä.

"Salainen" kenttätuomioistuin istuu taas huomenna, jonkinlaisella kokoonpanolla, ilmeisesti ilman syytettyä.

Mielenkiinnolla odotan, koska asian osalta halutaan kuulla rikollista, joka ei edes virallisesti tiedä kenttätuomioistuimesta ja sen olemassolosta. Tosin sillä ei osalle ole mitään vaikutusta, mitä puolustuksen puheenvuoro pitäisi sisällään. Se on henkilöpolitiikkaa :)

Pitäisiköhän pummata jostain rähinäremmi ja koota joukkoja :D