Eilinen teknisen lautakunnan kokous. Oli hienoa olla paikalla seuraamassa hallituksen edustajana. Lautakunta käytti sille kuuluvaa valtaa, eikä alistunut virkamiesten ja "isojen" poliitikkojen kynnysmatoksi.

Se on demokratiaa. Kansa päättää, ei oppositio.

Viime vuonna kaupunki haki rakennusmestaria ja paikka jäi täyttämättä, kun lautakunta päätti järjestää uuden haun. Se oli oikein. Lisähakijoiden toivossa.

Perinteisesti lautakunta on valinnut kokouksessaan haastateltavat ja haastattelijat. Nyt näin ei käynyt, vaan "salainen harmaa eminenssi"  oli kutsunut haastatteluun kolme tarjokasta jälkimmäisestä hausta. Täksi päiväksi(?!?) ohi lautakunnan.

Lautakunta totesi, että on toimittu väärin. Se otti asian yksimielisesti käsittelyyn kokouksessaan ja yksimielisesti teki päätöksen, että lautakunnalle asia tuodaan siinä marssijärjestyksessä kuin se kuuluukin.

Tämä tuli päätökseksi.

Arvostan henkilönä jokaista lautakunnan jäsentä rohkeudesta tehdä todellisia päätöksiä.

Lisään TÄHÄN linkin pöytäkirjaan kunhan se nettiin asti ehtii :)

(Lisäys 3.4.2009: Teknisen lautakunnan kokouksen pöytäkirjassa ei asiaa ole, vaikka lautakunta sen nosti yksimielisesti esityslistalle ja käsittelyyn kokouksessa. Näin se homma etenee... Lue blogini 3.4. mikäli asia kiinnostaa)

On hyvä muistaa miten politiikan juna matkaa silti vielä Uudessakaupungissakin Ozzyn sanoin:

"One person conditioned to rule and control
The media sells it and you have the role..."
(Crazy Train)