En kirjoita nyt teklasta. Pyhitetäänpä nämä päivät siitä aiheesta. Ensi keskiviikkona teklan kokouksessa vastassa on varmasti "Armada", joten nyt levätään. Viimeksi laivuetta ei ollut.

Blogikirjoittaminen on metkaa. Kun kerron jonkin asian, se on mielipiteeni. Sama pätee myös mediaan. Kun media kertoo jonkin asian, se on heidän mielipiteensä. Ei sen kummempaa. Molemmat tahot pyrkivät olemaan valehtelematta. Kaikki kirjoitettu voidaan palauttaa aikojen takaa ihmisten luettavaksi. Se on hyvä.

Blogeissa on se huono puoli, että ne pitää "löytää". Lehdet tunkevat postiluukusta ja televisio suoltaa mielipiteitä joka tuutista. Kuitenkin viime metreillä on kyse samasta asiasta. Mielipiteestä.

Huvittavaa on nykyaikana miten valtakunnan ykkösmediatkin paneutuvat "Tanssii tähtien kanssa" ja muiden vastaavien humppapumppaohjelmien tapahtumien uutisointiin.

Täytyyhän kansalle olla sirkushuveja. Pysyy rahvas teltassa, kun isot pojat touhuavat ulkona.

Kun nyt on pääsiäinen ja pitkät pyhät, jää jokaiselle meille aikaa ehkä myös lukemiseen.

Suosittelen Boxberg&Heikan kirjaa "Lumedemokratia".

Jos opusta ei käsiin pyhänä saa, niin mielenkiintoista luettavaa löytyy netistäkin. Suosittelen lukemaan Halla-ahon blogia ajatuksella. En mamuilun vuoksi, vaan sieltä löytyy paljon tiedotusvälineistä ja niiden toimintatavoista. Lukemisen arvoinen tuore pätkä löytyy tästä.

Pohdinnantäyteistä pääsiäistä blogini lukijoille.